Росія оголосила в розшук Єфросиніну / фото instagram.com/mashaefrosinina

Росфінмоніторинг включив українську телеведучу та блогерку Машу Єфросиніну до списку терористів та екстремістів. Крім того, українку оголосили в розшук.

Дані про Єфросиніну з'явилися у "Переліку організацій та фізичних осіб, щодо яких є відомості про їхню причетність до екстремістської діяльності або тероризму".

"Фізичні особи: Єфросиніна Марія Олександрівна, 25.05.1979 року народження, місто Керч Кримської області Української РСР", - йдеться у картці блогерки.

Відео дня
Картка Єфросиніної у російському реєстрі / скриншот

Крім того, Єфросиніну внесли до бази розшуку МВС Росії. Знаменитість перебуває там за не названою відомством статтею КК РФ.

Наразі Єфросиніна не відреагувала на цю новину.

Позиція Єфросиніної щодо війни

З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Маша Єфросиніна жорстко засудила дії окупантів. Разом з іншими знаменитостями вона підтримувала українських воїнів, організовувала благодійні заходи на допомогу ЗСУ та транслювала жахи, які несе "русский мир".

Крім того, Єфросиніна жорстко висловилася про російських артистів-путіністів. Вона пригадала, як Філіп Кіркоров раніше любив відвідувати Київ і проводив багато часу в українській столиці. Сьогодні він став ворогом українського народу.

Вас також можуть зацікавити новини: