Ургант і Потап говорили по телефону

Російський телеведучий Іван Ургант виправдався за свій дзвінок реперу Потапу. Нещодавно музикант розповів, що росіянин дзвонив йому після повномасштабного вторгнення, ридав у трубку і просив вибачення за свою країну. Зараз Ургант вирішив внести ясність в дану ситуацію і підкреслив, що все було не зовсім так. Його виправдання публікують російські ЗМІ.

"Я не звик коментувати приватні розмови в публічному просторі, тому що вважаю, що приватна телефонна розмова стосується тільки тих людей, які говорять, і тих спецслужб, які слухають. Виявляється, не тільки. В такому випадку повідомляю. У трубку не ридав. Вибачення за країну не просив", - цитують у ЗМІ слова Івана Урганта. 

Однак він не уточнив про що саме говорив з українським музикантом Потапом. 

Відео дня

Іван Ургант про війну в Україні

Російський телеведучий 24 лютого 2022 року у своєму блозі оприлюднив Чорний квадрат, під яким написав: "Страх і біль. Ні війні".

Примітно, що саме після цього Урганта перестали транслювати на пропагандистському Першому каналі, де раніше його випуски виходили в прайм-таймі. 

Нагадаємо, Потапа розкритикували за те, що він нібито намагався пересидіти війну за кордоном. На це музикант відповів хейтерам і показав, як вступав в терроборону.

Вас також можуть зацікавити новини: