Соловйову дуже "муляють" думки Анджеліни Джолі / скріншот

Російський пропагандист Володимир Соловйов не міг пройти повз останні заяви голлівудської акторки Анджеліни Джолі, яка засудила удари Ізраїлю по сектору Гази. Зірка на своїй сторінці в Instagram стала на захист Палестини та наголосила, що Газа стає схожою на "братську могилу".

Російський скандаліст Соловйов обурився такими діями зіркової актриси та у своєму авторському каналі почав пригадувати, що мовляв Джолі з 2014 року залишалася осторонь подій на Донбасі. Автоматично пропагандист продовжив знайому тираду, що українці "бомбили" самі себе.

Відповідно Соловйов "образився", що акторка відреагувала на ситуацію в секторі Гази, а Донбас проігнорувала. Пропагандист, напевно, забув, що Джолі гостро засудила криваві дії Росії в Україні.

Відео дня

Рупор Кремля істерично видав: "Площа сектору Гази дорівнює площі Донецька. Різниця – 7 квадратних кілометрів. Три тижні як бомблять сектор Гази. Увесь світ про це говорить. Народ виступає, загиблі діти, все жахливо. Вісім років "н***стські св**оти" утюжили Донецьк. Вісім років! Усі мовчали. Анджеліна Джолі мовчала".

Додамо, що Анджеліна Джолі закликала зупинити війну в Палестині. Джолі наголосила, що своєю бездіяльністю світові лідери стають співучасниками страшних злочинів у Палестині.

Вас також можуть зацікавити новини: