Лоліта захопила фанів / instagram.com/zvevdim_zvezdim

Російська співачка Лоліта опублікувала в соціальній мережі Instagram ролик, на якому показала своє обличчя крупним планом. При цьому зірка була в окулярах, але це не завадило її шанувальникам оцінити її зовнішній вигляд.

Так, своїм виглядом Лоліта викликала ажіотаж в мережі. Фолловери буквально засипали її компліментами, зазначивши, що вона прекрасна жінка без віку. 

"Сексі чіка", "Лоліто, ви - бомба" , "А мені особливо подобається, що в цих окулярах видно, що у Лоли найкрасивіші зелені очі", "Головне, що очі видно, такі не можна ховати", "Крута", "Як можна бути настільки красивою?", "Красуня в очечах", - пишуть фани в коментарях.

Відео дня
Скріншот Instagram

Читайте такожШакіру пограбували два диких кабани (фото)Хто така Лоліта

Лоліта народилася в 1963 році в Закарпатській області, але кар'єру музиканта вирішила будувати в Росії. Вона є лауреатом телевізійної премії "ТЕФІ-2007" в номінації "Ведучий ток-шоу" за ток-шоу "Лоліта. Без комплексів" на "Першому каналі".

Відомо, що Лоліта п'ять разів була заміжня, один раз з яких фіктивно. У неї є дочка Єва, яка живе з бабусею в Києві.

Нагадаємо, Лоліта висловлювалася на підтримку приєднання Криму до Росії, зазначивши, що не бачить в ситуації тиску з боку РФ і засуджує антиросійські санкції ЄС.

Вас також можуть зацікавити новини: