Популярна співачка Віра Брежнєва 3 лютого відсвяткувала свій день народження - їй виповнилося 40 років.

У зв'язку з цим екс-учасниця "ВІА Гри" вирішила порадувати шанувальників серією яскравих фото, а також відеопідбіркою моментів зі свого життя, опублікувавши все на своїй сторінці в Instagram.

На опублікованих знімках Віра зображена в комплекті лимонного кольору, що складається з спідниці міді і ліфа. Яскравий образ доповнюють рожеві босоніжки і боа з пір'я в тон взуття. На голові у співачки - пишна зачіска, а на обличчі - яскравий макіяж з акцентом на очі.

Читайте такожМеладзе подарував Брежнєвій на річницю весілля каблучку за 600 тисяч гривень (фото)

"Взагалі все подобається! Happy Fourty", - написала під знімками зірка.

У коментарях посипалися привітання і компліменти. Багато хто не може повірити в те, що Брежнєвій виповнилося 40, адже вона виглядає набагато молодше своїх років.

"Віра, не бреши, які сорок", "Вірочка, яка ти чарівна", "Шикарний вигляд", "Фігура вогонь", "Красуня", - захоплюються фани під постом.

Що стосується відео, то артистка представила публіці моменти зі свого творчого та особистого життя. На кадрах можна побачити її подорожі з сім'єю і дочками, чоловіка Костянтина Меладзе, записи шоу і програм, зйомки кліпів і багато іншого.

"Сьогодні прекрасний день! Я щаслива. І отримала від вас всіх стільки тепла і любові! Що моє серце розривається від почуттів! Просто нереально відповісти на кожне привітання, але я дякую вам за кожне слово, я все читаю, дивлюся, слухаю. У свої 40 я чітко розумію: найцінніше, що у мене є - це ЛЮДИ! Спасибі, що Ви у мене є! Спасибі, що Ви зі мною", – написала зірка.

У сторіз Брежнєва також розповіла про сюрприз, який піднесла їй сестра Вікторія Галушка.

"Сідаю в літак вночі. Дивлюся, сидить якась дівчина і знімає мене на телефон. Я спочатку обурена. І ось вона прибирає телефон від обличчя, а це моя сестричка. Чи варто розповідати, що сліз вже було не стримати", – йдеться у підписі.

Вдома Брежнєву чекав справжній квітник. Вся квартира була заставлена букетами весняних квітів, на тлі яких на знімках видно чоловік співачки Костянтина Меладзе.

"З моїм головним садівником", - зазначила Брежнєва і назвала себе "щасливою 40-річкою".

Нагадаємо, 40-річна Віра Брежнєва виховує двох дочок - 20-річну Соню, яку народила від українського політика Віталія Войченка, і 12-річну Сару, яка народилася в шлюбі з бізнесменом Михайлом Кіперманом.

Зараз співачка одружена з продюсером Костянтином Меладзе, і поки спільних дітей у пари немає. Подружжя живе на три країни - Росію, Україну та Італію.

Раніше Брежнєва показала свій відпочинок на Мальдівах

Вас також можуть зацікавити новини: