Виноградова стверджує, що бойфренд її сильно побив / скріншот

Російська актриса Катерина Виноградова, яка знімалася в серіалі "Інтерни", заявила, що її побив бойфренд. За даними росЗМІ, вона зустрічалася з 44-річним обранцем з Києва близько року, разом вони жили на Балі.

Усе сталося на день народження росіянки. Вона влаштувала вечірку і запросила чимало гостей. Святкування проходило в будинку друга Виноградової, який теж прилетів на Балі з РФ. У якийсь момент, за словами актриси, її обранець пішов.

Бойфренд Виноградової відправився на віллу, яку він разом з нею орендував. Актриса стверджує, що бойфренд запідозрив її у зраді. Він влаштував погром на їхній віллі, оскільки нібито знайшов докази своїх підозр. Коли артистка до нього прийшла, між ними спалахнув скандал.

Відео дня
Росіянка заявила, що її побив бойфренд-українець / скріншот

Виноградова стверджує, що бойфренд її сильно побив. Вона нібито прокинулася, лежачи у калюжі крові. Актриса вийшла у Stories і показала синці на обличчі. Вона заявила, що чоловік був у "п'яних галюцинаціях".

Тим часом подруги Виноградової вже дали коментар росЗМІ. Вони заявили, що актриса сильно сварилася з бойфрендом-українцем через війну і політику. За словами подруг, між ними регулярно виникали скандали.

Хто така Тетяна Виноградова

Росіянці 32 роки. Вона знімалася в багатьох серіалах, таких як "Інтерни", "Зради" та інші. Зараз актриса живе на Балі і називає себе "психологом, натхненником і провідником". 

Вона нічого не говорить про повномасштабну війну РФ проти України. У її соцмережах немає публікацій про політику, проте нещодавно вона скаржилася на те, що росіянам вже не раді на Балі. За словами актриси, громадяни країни-агресорки стикаються з "жорстокими" правилами і стрімко втрачають можливість жити на островах.

Вас також можуть зацікавити новини: