MARUV / фото instagram.com/maruvofficial

Українська співачка MARUV (справжнє ім'я – Анна Корсун), яка часто виступає в Росії, розповіла подробиці пограбування у Києві минулого року.

Про це зайшла мова в ефірі російського шоу "Контакти", запис якого опубліковано на YouTube.

За її словами, поліція знайшла злодія, і він компенсував їй всю суму за вкрадені речі: "Всім Києвом шукали, знайшли".

Відео дня

"Я залишила сумку в машині з водієм. Вийшла у магазин, а водій вирішив піти попісяти. Він просто закрив машину, не сховавши сумку у багажник. І ось його не було п'ять хвилин, і мене не було п'ять хвилин, і за ці п'ять хвилин чувак підійшов, розбив скло і витягнув сумку, – розповіла співачка. – А там лежали зарплати (це було якраз тільки після Нового року), Подарунки, гроші, новий iPhone ...".

Читайте такожMARUV показала рідкісне фото з брутальним чоловіком: на байку і в пікантній позіПри цьому MARUV назвала дивним те, що злодій вирішив позбутися дорогої брендової сумки, а косметику залишив:

"Сумку, дурень, викинув. Saint-Laurent. Класну таку, гарну. Викинув кудись у ставок. Ну як можна було не помітити, що це дорога річ?... Він викинув дорогу сумку, а пінку для вмивання та крем для рук він не викинув".

Раніше повідомлялося, що минулого року у центрі Києва з автомобіля MARUV вкрали сумку, в якій були гроші, документи та подарунки близьким.

Вас також можуть зацікавити новини: