Фото колаж УНІАН

Американський актор Том Круз, який нещодавно зустрічався з росіянкою Ельсіною Хайровою, неочікувано завершив стосунки з нею не просто так. Про це пише видання Page Six.

Як повідомлялося раніше, через кілька місяців зустрічань актор нібито "охолов" до молодшої на 25 років пасії, проте з'явилися нові подробиці справжньої причини розставання. На це, за словами ЗМІ, вплинув колишній чоловік Ельсіни - російський мільйонер Дмитро Цвєтков. Чоловік постійно наголошував, що дівчина любить гроші, отже, Тому слід бути обережними та тримати свій гаманець.

Команда актора була спантеличена такими заявами екс-обранця Хайрової. Тож, аби не чути постійної критики Круза, порадили йому не бути приводом для обговорення серед росіян. 

Відео дня

"Вони просто не хотіли мати справу з колишнім російським чоловіком, який кожні кілька тижнів говорив щось неприємне", - заявив інсайдер. 

Що відомо про стосунки Тома та Ельсіни

Ельсіна Хайрова є донькою російського депутата Ріната Хайрова. За чутками, вона познайомилися з Томом Крузом в грудні минулого року під час вечірки в Мейфері. Потім пара почала з'являтися разом на світських заходах у Лондоні, проте офіційно не коментували свої стосунки. Згодом була інформація, що актор регулярно залишається на ніч у Ельсіни і навіть познайомився з її дітьми від попереднього шлюбу. Проте з кінця лютого пара вже не разом.

Нагадаємо, раніше Тома Круза підозрювали в романі зі співачкою Шакірою.

Вас також можуть зацікавити новини: