Таролог не стала робити позитивних прогнозів щодо повернення артиста на сцену / фото facebook.com/Olegg.Vynnyk.official

Вікканська жриця та таролог Олена Кузьмич розповіла, чи повернеться в Україну відомий співак Олег Винник, який зник на тлі повномасштабної війни. На її думку, артист відчуває самотність та хоче щось змінювати у своєму житті.

"Швидше за все, він повернеться до України, якщо буде така можливість, після закінчення повномасштабного вторгнення, тобто після перемоги. Зараз йому дуже некомфортно, тому що дуже багато карт кажуть про те, що він самотній, що він відчуває, що йому треба щось змінювати. Але лише від нього самого залежить, чи він зможе впоратися з тими випробуваннями, що на нього навалилися", - зазначила таролог у коментарі для ТСН.

Також вона розповіла, що Винник може подолати усі проблеми. Мало того, співак зможе знову "засяяти". Втім, таролог не стала робити позитивних прогнозів щодо повернення артиста на сцену.

Відео дня

"Станом на зараз, ситуація доволі не сприятлива для того, щоб він повертався на сцену, тому що є дуже багато перевернутих карт у розкладі, які говорять про потребу, якісь проблеми. Але, напевно, якщо у нього буде підтримка людей, то можливо. Але станом на зараз, я б сказала, що це малоймовірно. Але таро – це лише прогноз, попередній орієнтир, своє рішення про подальшу долю людина ухвалює сама", - резюмувала Кузьмич.

Нагадаємо, раніше таролог розповіла, чому Винник мовчить про війну.

Вас також можуть зацікавити новини: