Винник вирішив знаходитися на самоті / фото УНІАН, Вальдемар Горлушко

Фанати Олега Винника досі не можуть зрозуміти, що ж із ним сталося. Також багатьох цікавить, чому співак мовчить про повномасштабну війну РФ проти України. 

Вікканська жриця та таролог Олена Кузьмич зробила розклад по картах Таро та розповіла ТСН, що приховує Винник. Як виявилося, у його житті багато що змінилося.

"Якщо говорити про те, куди зник Олег Винник, ми можемо говорити про якісь кардинальні зміни в його житті. Чому кардинальні? Тому що у розкладі фігурує карта смерті, але ця карта в Таро говорить не про смерть, а про зміни. Вона лежить у площині теперішнього та недалекого майбутнього. Також я підозрюю, що йдеться про можливі пошуки нових шляхів для заробітку, тому що у розкладі також фігурують чимало пентаклів, а масть пентаклів – вона саме пов'язана зі сферою фінансів та заробітку. Також йдеться про те, що для нього зараз це такий час заглиблення у себе, час для переосмислення і, грубо кажучи, що робити далі", - розповіла таролог.

Відео дня

Вона також додала, що Винник вирішив знаходитися на самоті. Він шукає спокою. За словами таролога, доступ до Винника мають лише його найближчі друзі, тільки ті, які його підтримують. 

"Чому він не виходить на зв'язок? Оскільки йдеться про час переосмислення та змін, він не бачить сенсу публічно щось пояснювати чи дозволяти втручатися в своє особисте життя", - повідомила Кузьмич.

Таролог також розповіла, що карти Таро вказують на проблеми зі здоров'ям Винника. У нього нібито загострилися хронічні хвороби. Мало того, артист міг захопитися шкідливими звичками, які нібито також вплинули на його стан. 

За словами Кузьмич, Винник мовчить про війну не просто так. Цьому є пояснення. Артисту могли "порадити" не дуже активно висловлювати свою позицію.

"Передусім те, що, ми розуміємо, йдеться про певну втрату заробітків через війну. По-друге, йдеться про те, що він не хоче виходити зі своєї такої внутрішньої "мушлі" і висловлювати особисту позицію. Також я підозрюю, що йому порадили так зробити, тому що ми маємо у розкладі інших фігур, які на нього впливають. Він розуміє, що цей період повномасштабного вторгнення може стати якимсь новим витком, але він поки що не наважується зробити якийсь перший крок і взагалі перебуває у такому сум’ятті і ваганні щодо себе і щодо ситуації загалом", - резюмувала таролог.

Що відомо про стан Винника

Олег Винник скасував свої концерти, які були заплановані до 24 лютого 2022 року. Тоді співак посилався на проблеми зі здоров'ям. Після того, як РФ почала повномасштабну війну проти України, артист перестав з'являтися на публіці. Поповзли чутки про те, що Винник нібито дуже серйозно хворіє.

На початку лютого цього року керівник офіційного фан-клубу співака Валерія Барон розповіла, що він перебуває за кордоном на лікуванні. Також вона повідомила, що Винник не може стояти на сцені.

Згодом ведучий Слава Дьомін розповів про хворобу співака. Він зазначив, що Винник може знаходитися у важкому стані.

Вас також можуть зацікавити новини: