Співачка знову поправилася, через що у неї нібито "пропала" шия / скріншоти

Російська співачка Надія Кадишева, яка не засудила повномасштабну війну в Україні, знову "виповзла" на сцену. Артистка стала рідше давати концерти, але не пропускає пропагандистські заходи, такі як "день РФ", який країна-агресорка відзначала 12 червня.

Під час нового виступу Кадишева приголомшила росіян своїм виглядом. Співачка знову поправилася, через що у неї нібито "зникла" шия. Мало того, під очима Кадишевої помітні мішки.

Кадишева приголомшила своїм виглядом / скріншот

Кадишева вкотре вийшла на сцену в перуці. Росіянка приховує свою справжню зачіску і все рідше з'являється на публіці без штучного волосся.

Відео дня

РосЗМІ відразу ж почали обговорювати зовнішній вигляд Кадишевої. Видання критикують співачку і пишуть, що вона має вигляд "старої бабці".

РосЗМІ висміяли Кадишеву / скріншот

Крім цього, одне з видань "пройшлися" по обличчю Кадишевої. Відзначається, що співачку занадто "роздуло", через що у неї практично не видно очей.

Кадишева стала посміховиськом в РФ / скріншот

Також у ЗМІ обговорюють стан співачки. З чуток, близько року тому вона стала рідше з'являтися на публіці через проблеми зі здоров'ям. В молодості вона перенесла онкологію, крім цього у неї великі проблеми з серцем.

Що Кадишева говорить про війну в Україні

Російська співачка виступала в тимчасово окупованому Криму і відкрито підтримувала кремлівську агресію. На тлі повномасштабної війни, яку РФ розв'язала в Україні, Кадишева не перестала виступати. Вона вітала окупантів 9 травня, також співачка не виступила проти путінського режиму.

Вас також можуть зацікавити новини: