Актор заявив, що нині усі росіяни хочуть знищення України / скриншот

Актор Сергій Стрельніков, який зіграв головного героя у фільмі "Довбуш", розповів, що в РФ у нього залишилися родичі. Він навіть намагався з ними адекватно поговорити, але не вдалося.

Актор довго чекав на те, коли ж родичі зателефонують йому після початку повномасштабної війни. А коли вони усе ж наважилися поговорити зі Стрельніковим, почули у відповідь лише лайку.

"У мене лишилися родичі в Росії, по батькові моєму покійному, це його брат і його сім'я. Я чекав дуже довго, коли ж вони усе ж наважиться і мені зателефонують. І коли вони мені подзвонили, я просто переключився на мат, і потім прилетіла якась їх довбана ракета. Рубанули світло, пропав інтернет, я не договорив. Я не зміг нормально з ними спілкуватися, почувши аргументи тієї сторони", - зізнався актор в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Також актор спілкувався з одним російським артистом, прізвище якого називати не став. За словами Стрельнікова, він не чекав на вибачення, але був неприємно вражений, коли зрозумів, що мешканці країни-агресорки просто "непробивні".

"Чим примітивніший мозок, тим легше туди насипати різного л*йна, розумієте, імперського", - пояснив артист.

Актор заявив, що нині усі росіяни хочуть знищення України, хоча й розуміють, що це неправильно. Втім, мешканки країни-агресорки не можуть відступитися, а тому прикриваються відмовками та підтримують війну.

"Вони все розуміють, але сприйняти це вони вже не можуть. Вони вже не можуть відступитися назад і тепер вони справді хочуть знищення України, усі", - додав Стрельніков.

 Нагадаємо, раніше зірка "Довбуша" розповів, чи соромно йому за зйомки в РФ. До повномасштабної війни актор мав ролі у російському кіно.

Вас також можуть зацікавити новини: