Кіра Діхтяр розповіла про пережите зґвалтування / фото instagram.com/kiradikhtyar

Супермодель російського походження Кіра Діхтяр заявила, що, коли їй було 15 років, її зґвалтував покійний олігарх Борис Березовський.

Про це вона у подробицях розповіла в програмі "Андрій Малахов. Прямий ефір", запис якої опубліковано на YouTube.

За словами моделі, те, що трапилося, було пов'язано з її першою роботою в московському агентстві фотографа Олександра Бородуліна. Їй повідомили про зйомки в Англії, привезли у Лондон, заселили в готель та "сказали до певного часу спуститися".

Відео дня

"Спустилася, а там Борис Березовський з охороною. Повинні були поїхати на зйомку, але він відвіз у свою квартиру, де все і сталося. Він зґвалтував мене", – заявила Діхтяр.

Читайте такожЗатриманому за педофілію російському актору пред'явили нове звинувачення"Я дуже голосно кричала. Була незайманою, а його це тільки збудило. Він сказав: "Нічого собі, як мені пощастило!". Потім він викинув мене на сніг, я навіть не знала, як дістатися до будинку", – додала вона.

Вона не розповіла про те, що трапилося, рідним, оскільки боялася, і не звернулася у поліцію. А коли дізналася про смерть Березовського, дуже зраділа: "Такі люди повинні сидіти у в'язниці або не існувати на світі".

Кіра Діхтяр / фото instagram.com/kiradikhtyar

Кіра Діхтяр та Борис Березовський: що про них відомо

Модель Кіра Діхтяр на цей час живе та працює в Нью-Йорку. Вона знімається для обкладинок відомих журналів. У 2013 році Діхтяр народила сина від британського режисера Ентоні Хікокса, який старший за неї майже на 30 років. Він кинув манекенницю, коли дізнався про вагітність.

У ЗМІ Кіру Діхтяр ще називають подругою популярної супермоделі Наомі Кемпбелл.

Кіра Діхтяр / фото instagram.com/kiradikhtyar

Борис Березовський помер 23 березня 2013 року у своєму будинку під Лондоном. Його тіло виявили у ванній. Поліція встановила, що смерть була не насильницькою. Скоріш за все, бізнесмен вчинив самогубство.

Вас також можуть зацікавити новини