На думку співачки, вісім років вона була "серйозною і небагатослівною" / скриншот

Скандальна співачка Таїсія Повалій, яка живе в РФ і підтримує путінський режим, розгнівала українців. Вона зробила новий допис в Instagram і заявила про свою "героїчну роботу".

Повалій розповіла, що виступила в РФ з дітьми з Донбасу. За словами співачки, це сколихнуло її "спогади". Вона перерахувала фейки російської пропаганди, намагаючись видати їх за правду.

Повалій підіграла російській пропаганді / скриншот

"Не вкладалося в голові, як племінник пішов на Донбас воювати, де живе рідня!.. Я героїчно працювала над собою, розуміючи, що людство зайшло в глухий кут і тільки духовний світ може дати шанс людству на порятунок", - стверджує путіністка.

Відео дня

Повалій також заявила, що в очах дитини, з якою вона познайомилася, вона побачила себе. На думку співачки, вісім років вона була "серйозною і небагатослівною".

Реакція мережі

У коментарях користувачі відзначили, що вони не вірять Повалій і її розповідям. Співачці нагадали, що в день, коли вона писала цей допис (1 червня), в Києві загинула дитина, але вона про це чомусь промовчала. Також користувачі пишуть:

  • ""А ви не боїтеся Бога? Що ви кажете, адже усе це брехня"
  • "Ганьба продажна"
  • "А я так любила її пісні, я на пам'ять знала кожне слово її пісень. А тепер я в шоці. Або її змусили молоти таке, або заплатили?"
Реакція мережі на пост Повалій / скриншот

Позиція Таїсії Повалій

Українська співачка довго мовчала про війну, але продовжувала виступати в РФ. Лише в січні цього року Повалій вперше видала свою реальну позицію. Вона заявила, що Росія її "захищає". Крім цього, співачка змусила свою матір переїхати до Москви.

У березні Повалій з'явилася на росТБ і розридалася прямо на сцені. Вона ностальгувала про минуле під свою пісню, в якій є слова "я вже не повернуся".

Вас також можуть зацікавити новини: