Першим танцем пари стала енергійна сальса / фото instagram.com/tanci1plus1

Українська репер Alyona Alyona та її партнер Юрій Гурич виступили під час першого ефіру оновленого сезону "Танців з зірками".

Першим танцем пари стала енергійна сальса, яку вони виконали під хіт MONATIK "Каждый раз", передає ТСН.

Читайте також"Стегна об стегна розтирати": Слава Камінська показала пристрасне фото з Дікусаром

На паркеті Alyona Alyona з'явилася в непритаманному собі образі. Вона одягнула червону спідницю з бахромою та білу сорочку.

Глядачі у залі залишились у захваті від виступу реперки, однак розкритикували запальний виступ пари.

Зокрема, Григорій Чапкіс зауважив, що сальса не зовсім вдалася парі, адже не була дотримана культура танцю.

"Сальса - танець одного руху, все інше це переплетення рук та поз. Але я сьогодні побачив ще щось нове, хуліганське в танці. А з цим я погодитись не можу тому що культура танцю залишається всюди і її потрібно дотримуватися", - зауважив Чапкіс.

Інший суддя проекту Влад Яма похвалив виступ пари, і заявив, що кайфонув від їхнього виступу навіть попри те що все було не дуже добре.

"Можливо дещо було не так, але тримайте мене семеро, мені дуже сподобалось. Я не знаю, що зі мною коїться, от саме після цього виступу, я хочу залишити на наступний тиждень оцінку вашої техніки, ритмів, ліній, підтримок. Сьогодні я хочу оцінювати кайф від танцю. Це теж талант почуватися зіркою, цінувати кожну секунду на сцені", - заявив Яма.

Проте Катерина Кухар не погодилася із Владом Ямою, назвавши танець пари "розкиданим намистом рухів" і пригрозивши наступного разу зачитати реп.

"Владе я з тобою не згодна. Гарна пісня і така тужлива танцювальна балада. Альоно, я гадаю, що ви сьогодні вирішили не зловживати рухами та жестами, хоча від вас кожен з нас чекав якогось хайпу. А ваш танець був схожий на розкидане намисто уявних рухів. Якщо наступного разу ви не станцюєте круто я зачитаю реп. Викликаю вас на батл", - зауважила Кухар.

Так в результаті оцінок суддів пара отримала всього 16 балів.

Танці з зірками: новини