Кароль розкритикувала позицію деяких українських артистів / фото instagram.com/tina_karol

Тіна Кароль в Instagram Stories висловилася про українських артистів, які гастролювали в РФ.

Кароль нагадала, що в 2014 році, коли Росія анексувала Крим і вторглася на Донбас, деякі українські артисти зробили свій вибір і не відмовилися від концертів в країні-агресорі. 

Тепер же, коли повномасштабна війна Росії проти України вже два тижні і деякі зірки залишилися без концертів в РФ, вони стали висловлюватися про військове вторгнення в соцмережах.

Відео дня

При цьому українські артисти, які обрали в 2014 році Росію і виступали там всі 8 років, не згадують зараз у своїх повідомленнях, хто стріляє по мирному населенню в нашій країні і з якого боку летять ракети в Україну. Вони також не наважилися вимовити ім'я "Путін".

Тіна Кароль засудила скандальних артистів і порадила їм "не відволікатися від порятунку своєї заблудлої душі". 

"У 2014 році вибрати свою країну було для артиста складним кроком, як ми всі пам'ятаємо. Трохи це стало під "силу". Був час важкий, вам було по*ую ... Коли закінчилися російські концерти, настала скрута у вас. Вже нікуди бігти. Робіть справи не для поста в Instagram, не відволікайтеся від порятунку своєї заблукалої душі, нам все одно на весь цей контент. Найкращий детектор брехні - це народ. Він сам вирішить, де хто і чий! Слава Україні", — написала співачка.

false

Нагадаємо, серед таких артистів - Макс Барських і Світлана Лобода. Перший відмовився від концертів у РФ після вторгнення в Україну. А друга записала відеозвернення, де в сльозах просила зупинити війну. При цьому вона прямо не говорила про вторгнення Росії і про відповідальність Путіна за обстріли мирного українського населення.