SLAVIA поділилася списком улюблених місць у Києві / фото instagram.com/slavia_official

Колишня дружина українського артиста Дзідзьо, співачка Ярослава Притула, яка виступає під псевдонімом SLAVIA, зачарувала шанувальників підбіркою фото та списком улюблених місць для романтичних прогулянок у Києві.

Знімки вона опублікувала у своєму Instagram.

"Коли мене запитують, де зі мною можна познайомитися, кажу, на моєму концерті або в місцях для романтичних прогулянок...", – зазначила SLAVIA.

"Якщо хочеться у Париж, вирушаю у "Французький квартал 2". Тут є точна копія Тріумфальної арки, а головне – особлива атмосфера світової столиці моди та любові. Скульптура"Єднання". Ідея – розчинення двох протилежностей один в одному і одночасно формування кожної людини як цілісної особистості через проникливу, емпанічну взаємодію. Дніпровська набережна. Київ вечірній та Дніпро під зірками просто неймовірний. Це місце змусить поглянути на Київ по-новому", – додала вона.

SLAVIA поділилася списком улюблених місць у Києві / фото instagram.com/slavia_official

Підписники оцінили і фото, і перелік її улюблених місць у Києві. Деякі користувачі поспівчували Дзідзьо:

"Дуже красива", "Така чудова", "Така лялька, що тому Михайлу потрібно було?", "Треба тебе на "Холостячку", "Все до заміжніх чіпляється Мишко... Коротше, забути, як перший справжній життєвий досвід. Ви молоді".

Дзідзьо та SLAVIA: розлучення

У квітні поточного року стало відомо, що Дзідзьо і SLAVIA вирішили розлучитися після 20 років спільного життя.

Коментуючи розлучення, Ярослава заявила, що зі свого боку вона зробила все, щоб врятувати шлюб: "Моя совість чиста. Я спокійна. Треба дати прожити собі все, що приготувала доля".

У мережі тим часом поширювалися чутки, що саме Цибульська вплинула на рішення про їх розлучення. Сама вона їх всіляко спростовувала.

Вас також можуть зацікавити новини: