Трінчер зізналася, що досі страждає від ускладнень після операції / фото instagram.com/annatrincher_official

Кілька місяців тому українська співачка Анна Трінчер пережила складну операцію з видалення зубів мудрості. Відразу після цього у зірки з'явився сильний набряк, який довго не проходив. 

Наслідки виявилися настільки серйозними, що їй навіть довелося перенести кілька концертів. Зараз у коментарі ТСН Трінчер розповіла, що вона щодня ходить до лікаря, але почувається вже набагато краще.

"Це було таке пекло. Це впливало на мою зовнішність, на мою самооцінку, я була постійно на знеболюючих, важко розмовляти і постійно піднімалася температура, тому що це запальний процес", - згадала Анна. 

Відео дня

Зараз стоматолог допомагає співачці повністю прибрати запальний процес.

"Завдяки Богу і компетентній клініці, мене реально витягли з цього стану. Зараз вже краще, але все одно кожен день їжджу до лікаря, мені промивають там все. Стоматологія вже, як мій другий дім", - додала Трінчер.

Операція Анни Трінчер

У квітні 2023 року зірці серіалу "Школа" провели складну п'ятигодинну операцію з видалення відразу чотирьох зубів мудрості. Після цього артистка не могла нормально їсти, пити та розмовляти, оскільки заважав набряк. 

Коли зірка зняли шви, у неї почалося запалення. Зараз лікарі промивають ротову порожнину Анни спеціальними знезаражувальними розчинами.

Нагадаємо, раніше Анна Трінчер випустила пісню "Кропива", а пізніше і кліп на неї. У кадрі знаменитість постала в двох образах, на одному з яких - без білизни.

Вас також можуть зацікавити новини: