Володимир розповів про причину своєї відсутності на фронті / фото інстаграм Володимира Жогло

Український гуморист та ведучий Володимир Жогло, розповів, чому його не взяли воювати на фронт. 

Чоловік зазначив, що хотів поповнити лави ЗСУ і сам пішов до військкомату добровольцем. 

"Я пройшов ВЛК, мене ще перенаправили для уточнення даних до Рівненської лікарні, я повернувся до свого селища Млинів до військкомату і я прийшов. Мені повістки ніхто не давав, просто прийшли, запитали в мами, чи я проживаю тут. Мама зателефонувала мені. Я одразу зателефонував військкому в Млинові. Він каже: "Треба прийти". Я прийшов, без повістки", – сказав Володимир в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Проте виявилося, що через поганий стан здоров'я, чоловіка не можуть взяти на службу. За словами гумориста, він має ось такі проблеми:

"У мене багато всього зі здоров'ям. Ожиріння – це діагноз. Відповідно тиск, ендокринологія, ще варикозні всякі штуки, хребет через зайву вагу, гепатози, проблеми зі згортанням крові. У мене ще алергія на метал, починають утворюватися виразки на руках. Купа болячок, я навіть їх всі не згадаю".

Тому додає, що на хейт про те, чому він досі не на фронті, реагує з розумінням.

"Можуть написати, що зажралися. Те, що оголений у людей зараз нерв - це беззаперечно. Те, що людям боляче і вони вбачають в таких людях, як я велику всесвітню несправедливість - це нормально, це треба розуміти, інакше бути не може", - сказав Жогло. 

Нагадаємо, раніше відомий співак відповів, чому не пішов на фронт.

Вас також можуть зацікавити новини: