У РФ скасували восьмий концерт Діани Арбеніної / instagram.com/_diana_arbenina

На 12 червня в Краснодарі планувався концерт гурту "Нічні снайпери", лідером якої є Діана Арбеніна. 30 травня стало відомо, що в Палаці спорту "Олімп" захід проводити заборонили. Про це пишуть росЗМІ.

"Виступу не буде. Вже точно. Для повернення грошей звертайтеся за місцем придбання квитків", - сказали представники стадіону в коментарі пресі. 

Причину скасування не розкривають, але це може бути пов'язано з позицією Арбеніної щодо "спецоперації" - так на території країни-агресора називають війну.

Відео дня

Що Діана Арбеніна говорила про війну в Україні

Фронтвумен рок-гурту "Нічні снайпери" виступила проти повномасштабної війни та агресії РФ. Минулого року вона випустила пісню зі словами: "Мы так долго ждали весну. Ты идёшь на чужую войну. И никто у нас не спросил. Я не плачу. Нет слез и нет сил. За что проклята эта страна? Жизнь у нас с тобой только одна. Озверевший бессмысленный бой. Я дождусь, и я буду с тобой. Не молчи".

Сама Діана Арбеніна ще не коментувала те, що концерти її колективу в Росії скасували. Це вже не перший такий випадок. Раніше під заборону потрапили виступи "Нічних снайперів" в Тольятті, Чебоксарах, Ульяновську, П'ятигорську і ще трьох містах.

Раніше УНІАН писав, що Арбеніна від імені окупантів заспівала про війну в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: