Взаємні претензії ніяк не дають двом половинкам мирно домовитися / Instagram Павло Прилучний

Історія зі скандальним розлученням Павла Прилучного і Агати Муценієце, схоже, підходить до фіналу. Актриса подала заяву на розлучення з Прилучним в Головінський районний суд Москви.

Про це вона сама повідомила у прямому ефірі в Instagram.

«Всі питання, стосовно людини на букву «П», - вже не до мене», - заявила Агата.

Відео дня

Читайте такожУ мережі показали Алегрову без перуки і макіяжу (фото)

За її словами, між нею і Павлом досі киплять пристрасті. Взаємні претензії ніяк не дають двом половинкам мирно домовитися.

"Ми розлучаємося і, як люди, які відчувають один до одного емоції, не можемо це зробити красиво і так, як хотілося. У нас завжди відносини були італійські", - розповіла Муценієце.

За словами актриси, її шлюб з Прилучним дав тріщину через те, що вони перестали розуміти один одного. Щастя більше немає, спільну мову чоловік і дружина не можуть знайти. Та до того ж Павло, за твердженням Агати, став сильно зловживати алкоголем і навіть підняв на неї руку.

"Ми вирішили, що буде правильним розійтися, щоб залишитися нормальними батьками для своїх дітей", - сказала актриса і телеведуча.

Павло Прилучний і Агата Муценієце одружилися у 2011 році в розпал спільних зйомок у серіалі "Закрита школа". У сім'ї двоє дітей – син Тимофій і дочка Мія.