Бінг був відомим забудовником, філантропом і політичним донором \ wikipedia.org

Голлівудський продюсер Стів Бінг, який фінансував фільм «Полярний експрес», помер у віці 55 років.

Читайте такожПішла легенда: помер режисер фільмів про Бетмена Джоел Шумахер

Про це повідомляють американські ЗМІ. TMZ повідомив, що Бінг помер, впавши з 27-го поверху престижного житлового будинку в Сенчурі-сіті Лос-Анджелеса, посилаючись на джерела в правоохоронних органах, передає kommersant.

Відео дня

Представник поліції Лос-Анджелеса повідомив, що чоловік років п'ятдесяти був оголошений мертвим на тому ж місці, не розкриваючи його особистості. І вік жертви, і місце загибелі збіглися з даними TMZ.

Крім виробництва і фінансування таких фільмів, як бойовик Сільвестра Сталлоне «Прибрати Картера» і музичного документального фільму Мартіна Скорсезе «The Rolling Stones: Хай буде світло», Стів Бінг став співавтором комедії 2003 року «Кенгуру Джекпот».

Він вклав понад $80 млн у «Полярний експрес» - приблизно половину бюджету. Фільм 2004 року, в якому Том Хенкс грав головну роль, зібрав понад $300 млн по всьому світу.

Бінг був відомим забудовником, філантропом і політичним донором. Він був давнім другом і прихильником Білла Клінтона, позичивши колишньому президенту США свій приватний літак для місії 2009 року в Північну Корею, щоб звільнити двох американських журналістів. У віці 18 років Бінг успадкував близько $600 млн від свого діда магната нерухомості Лео З Бінга, на честь якого названо Театр Бінга Музею мистецтв округу Лос-Анджелес.

ЗМІ повідомляють, що бізнесмен страждав від депресії і помер в результаті самогубства.