Собчак і Пугачова / Колаж

РосЗМІ повідомляють, що в Ізраїлі затримали п'ятьох співробітників Управління реєстрації населення, які причетні до видачі паспортів російській співачці Аллі Пугачовій і журналістці Ксенії Собчак. Слідчі допускають, що чиновники видали згаданим особам постійні паспорти, а, згідно із законодавством, повинні були видати тимчасові. 

Також були допущені порушення діючих норм в самій процедурі видачі. Наприклад, щоб оформити документ Примадонні, офіс управління відкрили у вихідний (17 квітня). 

Собчак також з'явилася в офіс після його закриття, щоб її не помітили місцеві. Нові правила забороняють видавати росіянам паспорт на п'ять років, проте саме такий документ отримала Ксенія Анатоліївна. 

Відео дня

Зазначимо, нещодавно ЗМІ повідомляли, що нового паспорта можуть позбавити Пугачову і Галкіна. Журналісти-розслідувачі з'ясували, що Галкін отримав паспорт, тому що в його роду є євреї, а Примадонні дали громадянство як законній дружині Максима.

Однак на право отримання громадянства можуть розраховувати тільки ті, хто не змінив іудаїзм на будь-яку іншу релігію. А, як відомо, Пугачова і Галкін повінчалися в православній церкві. 

Нагадаємо, в РФ Пугачову, Галкіна та інших зірок, які підтримали Україну, хочуть позбавити всіх звань. Мінкульт вже розглядає відповідний законопроект.

Вас також можуть зацікавити новини: