Фото інстаграм Анастасії 

Нова кохана дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджіоглу - Анастасія - відповіла, чи знайома вона з його колишньою дружиною Лілією. Про це нещодавно підписники запитали у неї в Instagram.

Цікаво, що Анастасія спочатку вдала, що не розуміє про кого у неї питають. 

"В моєму оточенні багато Ліль. Про кого йде мова? Я не розумію?" - відповіла дівчина. 

Відео дня
Скріншот сторіз Анастасії

Але потім підписниця написала уточнення та додала, що дивується, як Мурат влітку був у стосунках з однією, а зараз зустрічається з іншою. Та Анастасія заступилася за коханого. 

"Не все, що вам транслюють є правдою. Я її не знаю, та й в принципі, навіщо? У моєму оточенні гідні люди, з правильними цінностями, поглядами та способом життя. Важливо бути, а не здаватися!" – відповіла вона. 

Скріншот сторіз Анастасії

Далі Анастасії написали, що нормальну дівчину така поведінка чоловіка мала б насторожувати. Проте вона відповіла на ці закиди підписниці так: 

"У кожного свої поняття норми. Кордони лише у вашій голові. Для мене є тільки мої відчуття та бажання, а не ставлю себе в рамки". 

Скріншот сторіз Анастасії

Також дівчина зазначила, що для неї серйозні стосунки – це повага, а ще важливі спільні бажання, цілі, комфорт та розуміння. 

Відповіла Анастасія і про ревнощі в парі. Вона наголошує, що таких проблем у них не виникає. 

"Я не ревную Мурата взагалі. Мені вистачає впевненості у собі та в своєму чоловіку. Його ставлення до мене не викликає жодних сумнівів", - наголосила дівчина. 

Скріншот сторіз Анастасії

Нагадаємо, нещодавно Мурат Налчаджіоглу став на захист нової коханої Анастасії, яку захейтили за те, що вона могла стати причиною його розлучення з другою дружиною Лілією. 

Вас також можуть зацікавити новини: