Варнаві заборонили в'їзд в Україну на 5 років / скріншот

Ведуча і зірка Comedy Woman Катерина Варнава, яка потрапила у "чорний список" в Україні, висловилася про заборону в'їзду в Україну і концертах в Криму.

Про це співачка розповіла в інтерв'ю Ксенії Собчак на YouTube.

Варнава заявила, що любить Україну і не розуміє, чому їй заборонили в'їзд в країну.

Читайте такожСхудла майже на 50 кілограмів Адель вразила стрункою фігурою (фото)

"Мене примушували не їздити в Україну, коли почався Майдан і війна. Всупереч всьому я поїхала, я шалено любила Україну. Я обожнюю Київ, я хотіла купити там квартиру, у Львові живуть родичі, я завжди безпосередньо була пов'язана з Україною. Зараз "Новий канал" намагається через суд скасувати заборону. Мені толком не пояснили причину: по-перше, мене не було на кримському фестивалі, по-друге, у нас були гастролі по всьому чорноморському узбережжю розплановані за рік. Закон (в Україні) був прийнятий заднім числом. Ми туди з'їздили, а через місяць прийняли закон. І ми не могли передбачити, що після цього він буде прийнятий", – говорить Варнава.

Крім того, відповідаючи на питання Собчак, артистка заявила, що не поїде в Крим:

"Після цього я більше в Крим не їздила. І зараз теж не поїду, я хочу, щоб ця проблема вирішилася. Я якимось чином виявилася ворогом народу України, я людина, яка представляє небезпеку для національної безпеки України".

Нагадаємо, в травні 2017 року російській зірці Comedy Woman " Катериниі Варнаві заборонили в'їзд в Україну на 5 років.

Після цього "Новий канал" звернувся в суд з позовом про скасування заборони на в'їзд в Україну російській артистці Катерині Варнаві.