Віра Кобзар розповіла, що у ній змінила війна / фото інстаграм Віри Кобзар

Українська акторка театру та кіно Віра Кобзар, яка відома за фільмами та серіалами "Скажене весілля", "Роман з детективом", "Папік" та багатьма іншими роботами, розповіла про зміни під час війни.

Вона зізналася, що на початку повномасштабного вторгнення було багато різних думок та переживань. Зокрема, тоді Віра залишилася без роботи і задумувалася над зміною професії. 

"Чи думала над іншою професією, якщо в моїй зникне потреба? Звичайно. Я не боюся роботи, піду на курси перукарів-стилістів, мейкап-дизайнерів, майстрів манікюру і займатимусь заробітком у такий спосіб. Навіть під час війни люди стежать за собою – тут робота буде. Треба завжди мати якийсь запасний план", - сказала акторка в інтерв'ю виданню OBOZ.UA.

Відео дня
Акторка Віра Кобзар / фото інстаграм Віри Кобзар

І додала, що хоч зараз деякою мірою робота налагодилася, вона все одно відчуває такі внутрішні зміни: 

"Як нам живеться зараз? Як усім – від тривоги до тривоги. Війна мене змінила, як і всіх нас. Я помітила, що відчуваю певну незручність від великої радості, яку раніше би транслювала... Здається, що радіти – це зараз зовсім не на часі. Але це хибно! Саме зараз потрібно цінувати кожну мить, саме зараз на часі жити й радіти".

Віра наголосила, що варто не забувати і тих, хто захищає нашу країну від ворогів. Тому потрібно щодня допомагати та підтримувати армію. 

"Вважаю, що кожен з нас, як "Отче наш" перед сном, повинен за можливості допомагати хлопцям наближати перемогу", - сказала вона. 

Нагадаємо, раніше відома українська акторка розповіла, як війна змінила її чоловіка-військового.

Вас також можуть зацікавити новини: