Співачка шокувала публіку / instagram.com/lizzobeeating

Американська співачка Lizzo вчора, 12 жовтня, прийшла на день народження до реперки Карді Бі в "голій" сукні.

Зірка одягла довгу в підлогу напівпрозору сукню, під яку вирішила не надягати білизну. У такому образі можна розглянути не тільки її тіло, але і інтимні місця. А головна "родзинка" цієї сукні - сітка зі стразами.

Також Lizzo нанесла яскравий макіяж і зробила високий хвіст, прикрасивши волосся шпилькою. Зазначимо, зірка є прихильником бодипозитиву. Вона часто показує своє неідеальне тіло і каже, що кожна жінка може дозволити собі мати такий вигляд.

Відео дня

"Королева", "В тобі стільки сміливості", "Я хочу таку сукню", "Ти влаштувала там пожежу", - пишуть фани.

Співачка шокувала публіку / instagram.com/lizzobeeating
Співачка шокувала публіку / instagram.com/lizzobeeating

Хто така Lizzo

Читайте також"Пограла в кальмара": заплакана Регіна Тодоренко зробила відверте зізнанняLizzo - американська співачка, реперка і актриса. Її дебютний альбом, Lizzobangers, був випущений в 2013 році. Вона випустила свій другий альбом Big Grrrl Small World в 2015 році. 19 квітня 2019 року випустила свій третій студійний альбом Cuz I Love You.

З дитинства зазнавши проблеми зі сприйняттям свого тіла, Ліззо стала виступати за бодипозитивність і любов до себе, роблячи на цьому акцент у своїй музиці. Її танцпідтримка складається з пишнотілих танцівниць.

Вас також можуть зацікавити новини: