Анастасія Цимбалару та Григорій Бокланов перебували у стосунках 10 років. / Скріншот Instagram

Відома українська акторка Анастасія Цимбалару вперше прокоментувала розлучення з чоловіком – зіркою серіалу "Спіймати Кайдаша", актором Григорієм Боклановим. Актриса поділилася, у яких стосунках вона з екс-коханим зараз.

Як відомо, зіркове подружжя перебувало у стосунках 10 років, два з них вони були у шлюбі. У березні 2024 року Анастасія Цимбалару опублікувала допис, де шокувала шанувальників новиною. Стало відомо, що зіркова пара вирішила розлучитися.

Однак, за словами акторки, вона продовжує спілкуватися з Григорієм Боклановим, і вони залишилися у дружніх стосунках. Актори разом грають на одній сцені та підтримують зв'язок:

Ми спілкуємося, ми в гарних стосунках.

Скріншот Instagram

Причину розлучення Цимбалару розкривати не стала. Анастасія звела відповідь до того, що зараз є набагато важливіші проблеми, ніж чергове розлучення якоїсь зіркової пари.

"Ми на такій чудовій події, говоримо про наше українське кіно. Кого хвилює розлучення, коли ми зараз можемо підтримати розвиток нашого кіновиробництва. Є проблеми набагато важливіші, гостріші, ніж чергове розлучення якоїсь зіркової пари", – наголосила акторка.

До слова, екс-подружжя познайомилося ще у студентські роки. У 2021 році відбувся урочистий розпис пари. Спільних дітей в акторів немає. До повномасштабного російського вторгнення Цимбалару та Бокланов планували придбати власне житло, але через війну не зробили цього.

Нагадаємо, раніше Анастасія Цимбалару поскаржилася на поведінку росіян на відпочинку.

Вас також можуть зацікавити новини: