Фото інстаграм Анастасії Цимбалару

Українська акторка Анастасія Цимбалару, яка відома за серіалами "Швидка допомога", "Не зарікайся", "Папік-2" та іншими кінороботами, вперше прокоментувала чутки навколо свого особистого життя. Через те, що дівчина останнім часом рідко показує свого чоловіка Григорія Бакланова та не носить обручки, прихильники припустили, що пара вже не разом. А після нещодавнього посту Анастасії про те, що потрібно завжди обирати себе та свій спокій, аби бути щасливою, фани ще більше занепокоїлися.

Проте Анастасія вирішила розставити всі крапки над "і" в цій історії та дала свій коментар. Вона наголосила, що у них з коханим все добре. 

"У мене в стосунках все чудово. До мене такі чутки не доходили, правда. Актори взагалі рідко носять будь-які прикраси, тому що на знімальному майданчику їх можна загубити, і це траплялося не раз. А Гріша веде свої сторіз і ви його можете там побачити, в моїх сторіз так само. Це для тих, хто слідкує пильно", - сказала Анастасія в інтерв'ю для програми ЖВЛ. 

Відео дня
Анастасія з чоловіком Григорієм / фото інстаграм Анастасії Цимбалару

А про любов до себе, за її словами, вона написала не через негаразди у стосунках з чоловіком, а про власний проект, який буде пов'язаний зі спортом та здоров'ям. 

До слова, Григорій та Анастасія у шлюбі з 2021 року. Раніше чоловік розповідав, що напередодні 24 лютого 2022 року вони хотіли купувати власне житло. Але зараз ці гроші допомагають їм "триматися на плаву". Тому вони вирішили жити разом з батьками акторки, аби зекономити. 

Нагадаємо, раніше танцівниця Ілона Гвоздьова натякала на розставання з чоловіком Іваном. Проте потім спростувала всі чутки. 

Вас також можуть зацікавити новини: