Надія Мейхер змінила прізвище на Уржумцева / Скріншот Instagram

Відома українська співачка, екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Надія Мейхер взяла прізвище свого чоловіка-росіянина Михайла Уржумцева. 

Надія Мейхер більше не виступає на великій сцені і пішла з шоубізнесу. Зірка створила однойменний бренд одягу і активно розвиває його. Варто вказати, що її чоловік також працює в модній індустрії. Він власник 1000 бутиків з одягом в Росії. Михайло Уржумцев неодноразово заявляв, що після виходу з російського ринку закордонних брендів, його справи пішли вгору. При цьому, судячи з Instagram Надії, вона орієнтується на європейських та українських покупців, а от її обранець – на росіян.

У її соцмережах усі дописи присвячені бренду одягу. Деколи з'являються дописи про саморефлексію та на філософські теми, однак особисте життя зірка не показує. Де саме базується бізнес Мейхер достеменно невідомо, проте в геопозначках в Instagram найчастіше вказана Іспанія, Німеччина та Україна.

Відео дня
Скріншот Instagram

На додаток, Надія вирішила змінити своє прізвище на чоловікове і тепер вона Уржумцева. Наразі колишня співачка не висвітлює тему війни в Україні. Вона лише в лютому 2022 року записала відео, в якому подякувала ЗСУ.

У серпні 2023 року стало відомо, що Надія Мейхер перебуває в Росії. Відомий український блогер знайшов докази цього. Протягом тривалого часу артистка не з'являлася у соцмережах. А потім вона "підчистила" соцмережі на тлі чуток про "втечу" до РФ. Зірка видалила всі старі дописи і повідомила, що створила бренд одягу.

Нагадаємо, раніше Надія Мейхер "засвітила" татуювання на пікантному місці.

Вас також можуть зацікавити новини: