МакЅим лікують від пневмонії / instagram.com/maksimartist

Російську співачку МакЅим, яку в середині червня госпіталізували з двосторонньою полісегментарною пневмонією тяжкого ступеня, лікують у приватній клініці Москви.

Подробиці озвучили в ефірі програми "Ты не поверишь" на телеканалі НТВ, пише "СтарХит".

Як повідомляється, фахівці роблять все можливе для стабілізації стану співачки, яка знаходиться в штучній комі. Але їй стає гірше. За даними ЗМІ, двотижневе розміщення в VIP-палаті, в якій лежить зірка, коштує 1 мільйон рублів.

Відео дня

"Шкода її дуже. Привезли в преміум-відділення, так. Знаємо, що там лежить МакЅим в поганому стані. Запитуємо, коронавірус? Кажуть, може, і не коронавірус. А тоді що?",- кажуть підсобні робітники клініки.

МакЅим відчула себе погано на наступний день після грандіозного святкування 38-річчя. Тест на коронавірус показав негативний результат, через що вона не стала скасовувати концерт в Казані. Музикант Андрій Державін виступав на одній сцені зі співачкою. За його словами, колезі було недобре, тільки вона і виду не показувала.

"МакЅим завела народ нереально. Видно було, що її люблять. Мені здалося, що вона була якась сумна, мабуть, недобре себе почувала. Таких людей на нашій сцені мало. Для мене новина, що з коронавірусом злягла вся команда МакЅим, але ж ми летіли одним рейсом. Всі ми під Богом ходимо...", - сказав Державін.

МакЅим госпіталізували: що відомо

Раніше в Instagram співачка писала, що здала тест на коронавірус, він виявився негативним. Але стан виконавиці погіршувався, не падала температура, її госпіталізували і виявили ураження легень від 40%.

19 червня представник співачки розповів, що її ввели в штучну кому "для більш ефективного лікування".