Євген Кошовий запросив знімальну групу до себе в гості / скріншот

Відомий український гуморист, зірка "Кварталу 95" Євген Кошовий показав свою простору трикімнатну квартиру в новому районі Києва, познайомив журналістів з дружиною Ксенією та доньками Варварою і Серафимою.

Шикарні апартаменти та свою родину комік представив у програмі ЖВЛ, запис якої опубліковано в YouTube.

"Головне місце в квартирі – кухня-вітальня. Саме тут кожен день збираються зірки. Тому що в родині Кошових – самі зірки. Батько – актор "95-го кварталу", мати – дизайнерка та колишня танцівниця, старша дочка Варвара – акторка та співачка-початківець, а маленька Серафима поки що головна натхненниця всіх членів сім'ї", – йдеться у сюжеті.

Зазначається, що вранці у квартирі "панує тотальний хаос", а ось ввечері вдома – тиша та злагода. За словами Ксенії, головний секрет– діти не роблять уроки вдома.

Молодша дочка Кошового Серафима / скріншот
Старша дочка Кошового Варвара / скріншот

Також наголошується, що після народження дочок дружина Кошового не повернулася на сцену, а заснувала власний бренд.

Дружина Євгена Кошового Ксенія / скріншот

Крім того, в сюжеті вказується, що для Кошового у вихованні доньок існують певні правила – це дисципліна та хороші оцінки. В іншому випадку він забороняє дівчаткам на певний період користуватися смартфоном.

Нагадаємо, нещодавно Євген Кошовий в подробицях розповів про складні перші пологи своєї дружини Ксенії. Дружина гумориста перенесла епідуральну анестезію, від якої вона "відходила" кілька років.

Вас також можуть зацікавити новини