Компанія Варвари дуже не подобалася Кошовому / колаж - скриншоти з відео

Гуморист Євген Кошовий розповів, як він та його дружина рятували їхню старшу доньку від поганої компанії. Виявилося, 13-річна Варвара дружила з підлітками, які могли показати їй поганий приклад.

Батьківськими секретами, які допомогли "відвадити" дитину від поганої компанії, Кошовий поділився в інтерв'ю на програмі "Зірковий шлях".

За словами гумориста, останні декілька років між ним, його жінкою та донькою не завжди гарні відносини. Річ у тому, що у Варвари настав перехідний вік, а тому в родині іноді виникають скандали. 

Відео дня

Кошовий розповів, що його старша донька почала дружити з поганою компанією. Проте він та його дружина вирішили не вдаватися до імпульсивних вчинків. Вони рятували дівчинку від поганого оточення дуже мудро та трохи хитро.

Кошовий відправляв дитину у табори. Дівчинка їздила в Іспанію та Болгарію, а разом з батьками вона відпочивала у Греції. Гуморист та його дружина відвернули увагу доньки від друзів, які могли їй нашкодити.

Читайте також"Не дуже приємне дійство": Кошовий у подробицях розповів про складні пологи своєї дружиниКомпанія Варвари дуже не подобалася Кошовому. Він каже, що у ній підлітки мали погані звички, тому гуморист був проти таких друзів для доньки. Зараз дівчинка вже забула про минулі проблеми, проте з'явилися нові - підлітковий максималізм іноді стає причиною сварок дитини з батьками.

Кошовий наголошує, що навіть у складних ситуаціях бити дітей не можна. За словами гумориста, він міг жорстко розмовляти з донькою, проте ніколи не підіймав на неї руку. Шоумен зазначив, бити дітей можуть тільки "тварини".

Хто такий Євген Кошовий

Євген Кошовий - український актор кіно і телебачення, шоумен, телеведучий. Один з акторів студії Квартал-95. З 2005 року і по теперішній час - учасник шоу "Вечірній квартал", "Вечірній Київ", ведучий "Чисто News", з 2012 року - член журі телешоу "Розсміши коміка".

У 2007 році Євген одружився з танцівницею Ксенією, з якою виховує двох дочок - Варвару і Серафиму.

Також Вас можуть зацікавити новини: