Валерій Залужний з дружиною Оленою / facebook.com/vzaluznyj

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний поділився з шанувальниками архівним фото зі своєю дружиною Оленою. Цей кадр він оприлюднив у день її народження.

Він розповів, що дружина зробила для нього дуже багато. Всі роки їхнього подружнього життя жінка залишалася терплячою і мудрою.

Саме вона настільки вірила в Залужного, що він досяг таких висот - став головнокомандувачем ЗСУ і людиною, якою пишається весь світ. За роки кар'єри Залужний не тільки отримав найвище звання - генерал, а й довів всьому світу, що українська армія - одна з найкращих.

Відео дня

"Уявити не можу, скільки потрібно терпіння, мужності і мудрості бути поруч зі мною. Навіть тоді, коли я не вірив сам собі, ти вірила в мене і підтримувала. Все, що у мене є, і все, чого я досяг – це ти. Спасибі тобі за повітря, за серця стукіт і за мрії, які дійсно збуваються", - написав Валерій Федорович.

Залужний привітав дружину з днем народження / facebook.com/vzaluznyj

Зазначимо, у Валерія Залужного та Олени двоє дітей. Старша дочка, як і батько, стала військовослужбовицею, а молодша вирішила рятувати життя людей, тому вчиться на лікаря.

Нагадаємо, раніше Валерій Залужний показав романтичне фото з дружиною. Тоді він зізнався своїй дружині в коханні.

Вас також можуть зацікавити новини: