Дана Борисова з донькою Поліною / фото instagram.com/danaborisova

13-річна донька скандальної російської телеведучої Дани Борисової Поліна займається селфхармом (навмисне пошкодження свого тіла з внутрішніх причин без суїцидальних намірів) та у зв'язку з цим спостерігається у психологів й психіатрів.

Про це Борисова розповіла сама в ефірі програми «Жінки зверху» на телеканалі «Дождь».

За словами ведучої, півтора місяця тому вона стала знаходити закривавлені речі, а потім побачила, що на тілі Поліни безліч порізів

Відео дня

«Я повернулася з відрядження, і у Поліни руки були у порізах. Вона мені сказала, що це зробила собачка... Ноги теж у неї повністю порізані в кров, і груди, взагалі все тіло порізане... Я забила на сполох», – заявила Борисова.

Читайте такожУкраїнська співачка розкрила 10 шок-фактів про себе: хотіла змінити стати та була у психлікарні«Почалися довгі розмови, вона говорила, що для неї порізатися – це як прийняти холодний душ», – додала ведуча.

Дочка Дани Борисової порізала вени: подробиці інциденту

У травні поточного року Поліна спробувала вчинити суїцид у шкільному туалеті.

Під час допиту поліцейськими школярка відмовилася називати причини спроби суїциду в присутності матері. Наодинці ж вона їм повідала, що у родині стосунки кепські, в гостях у матері бувають чоловіки, посиденьки пізні.

Після спроби самогубства семикласницю госпіталізували до психіатричної лікарні.