Відомий блогер отримував негатив, коли розповідав про рідкісну хворобу / фото інстаграм Богдана Буше

Український блогер та телеведучий шоу "Хто зверху?"Богдан Буше (справжнє прізвище якого Шелудяк), якому минулого року діагностували рідкісну хворобу - синдром Гієна-Барре, розповів про хейт підписників. 

Хлопець активно намагався боротися із своїм захворюванням та відкрито про нього розповідав в Instagram. 

"Ця хвороба одна на 100 тисяч людей, а у мене вона одна на 100 тисяч і ще класифікація Міллера Фішера. Це ще одна на 10 тисяч людей. Вона виникає тому, що імунітет починає неправильно працювати. Ти можеш захворіти просто звичайною вірусною хворобою, наприклад, ОРВІ, імунітет твій бореться з вірусом, виділяє антитіла. А потім в якийсь момент він починає твої периферійні нерви сприймати за антитіла і всі їх починає знищувати. Плато цієї хвороби два тижні, тобто ти стаєш овочем, чесно кажучи. Діафрагма не працює і ти не можеш дихати, ти на ШВЛ", - сказав Богдан в інтервʼю на каналі Okay Eva.

Проте, попри ці стражданння, не всі підписники бажали блогеру одужання. За його словами, дехто залишав негативні коментарі та навіть бажав смерті. 

"Тепер ти не 10 із 10, Буше". Чи було мені приємно таке читати? Якби людина не була там пропрацьована, захищена і навколо неї не водили хороводи з відмиванням її карми, все одно це неприємно. Проте глобально мене це не чіпляє. Нещодавно я виставляв якийсь відос і хтось написав комент типу: "Б*я, він все ж таки вижив?" це смішно, так. У мене все нормально з самоіронією. Але люди у більшості випадків пишуть не про гумор, вони дійсно зловтішаються".

Хвороба Богдана Буше

У 2023 році Богдан вперше розповів, що відчуває оніміння кінцівок, розфокусування зору та погану координацію рухів. На наступний день він не міг нормально ходити і його майже паралізувало. 

Скріншот сторіз Богдана Буше (2023 рік)

Потім блогер поїхав в лабораторію, аби здати всі необхідні аналізи, але звідти його забрала швидка допомога. Стан чоловіка погіршився і йому встановили діагноз синдром Гієна-Барре.

Буше терміново госпіталізували та він пролежав в лікарні 2 тижні. Богдан вже не міг нормально говорити і навіть ковтати, але згодом лікування почало діяти. Зараз, на щастя, він почувається краще.

Нагадаємо, нещодавно відомий український актор потрапив до лікарні.

Вас також можуть зацікавити новини: