Фото інстаграм Alyona Alyona 

Українська реперка Alyona Alyona різко висловилася щодо хейту на свою адресу від двох відомих блогерів Володимира Петрова та Сергія Іванова з "Ісландії ТВ". Чоловіки розкритикували її зовнішність та поведінку так:

"- Я так правильно розумію? Ось ця проста хабалка, яку ви весь час вважали реперкою. Ось проста під'їздна хабалка біля під'їзду з метро розповідає, що вона не хоче нічого змінювати. То ви всі помилялися! Вона проста хабалка, вона жодного відношення до суспільства немає. Вона не є лідером громадської думки, ні! Тьотя, яка робить вигляд, що вона о*у*ний репер, читає реп на гостросоціальні теми. Зараз скаже, що вона в рот *ба*а соціальні теми. Прийшов час визначитися: ти тупа хабалка чи ти реперка? Бо бути реперкою і тупою хабалкою ні у кого не виходило, окрім тебе!

- Посадили б Альона Альона до себе на ручки?

- Ну, заради фото в інстаграмі, скоріш за все так".

Та співачка не стала мовчати і написала відповідний допис в Instagram так: 

"Я не буду мовчати! Хлопці з "Ісландія ТВ" вам має бути соромно. Знайдіть мені людину, яка без гріха. Якщо ця людина є, то вона не сяде в крісло і не буде засуджувати інших. Але є дві людини, які це роблять".

Вона також додала, що чоловікам варто задуматися над своєю поведінкою. 

"Замість того, щоб приносити реальну допомогу Україні тут і тепер, обговорювати нагальні питання, спрямовувати людей на єднання, правильні думки, вони просто сидять і перемивають кістки жінкам. Яка страшна, яка ні. Яку би посадив собі на ручки, а яку ні. Включно з викривленням фактів та інформації", - прокоментувала Альона. 

Вона наголосила, що вже не вперше чує таку критику від цих чоловіків. Проте цього разу вирішила відповісти так: 

"Я не зреагувала перший раз, але сьогодні ситуація повторилася, бо вони знову згадали журналістку і блогерку, які піднімали тему важливості репостів зборів. Ще й почали вживати якісь свої недоречні жарти. Два дорослі чоловіки. Мені соромно не те що це бачити й чути, а й соромно, що це є в інфопросторі".

Вона закликала спрямувати свою енергію в допомогу ЗСУ та попросила не хейтити чоловіків, бо не вважає це правильним методом боротьби проти мізогінії.

"Буду вдячна людям, якщо вони нагадають цим двом дорослим чоловікам про те, що зараз набагато важливіше єднатися і підтримувати одне одного, а не розпускати плітки чи викривляти факти. А ще гірше просто сидіти в ефірі і обсмоктувати жінок", - наголосила Альона. 

Нагадаємо, журналістку Аліну Доротюк теж захейтили за зовнішність Володимир Петров та Сергій Іванов. В ексклюзивному коментарі для УНІАН вона зазначила, що вважає себе привабливою жінкою і на критику чоловіків не звертає уваги, проте дивується, чому до них досі ходять люди на інтерв'ю.

Вас також можуть зацікавити новини: