Фото інстаграм Маші Єфросиніної 

Телеведуча Марія Єфросиніна відверто розповіла, чому її 20-річна донька Нана уникає публічності. Дівчина не дозволяє зірковій мамі публікувати фото з нею в мережу вже багато років без її дозволу. 

Маша дійсно зараз прислухається до прохання Нани і детально пояснила думку доньки.

"Нана каже: "Мамо, публічність – це тотальна відмова від свободи життя". Ми з нею багато розмовляємо. Нана дуже розумна дитина. Вона дуже багато розмірковує. І каже: "Це обмеження моїх свобод. Ми живемо в такий час, що ми й так багато під що підлаштовуємося. Під обставини, під соцмережі, де є суто показове життя. Ми постійно боремося з подоланням своїх страхів, несвобод і обмежень, які диктуються соціальним впливом". Вона сказала: "Я не хочу... Я просто навіть не хочу, щоб хтось знав, який вигляд я маю!" - сказала Маша у подкасті "Вдома поговоримо".

Також телеведуча згадала історію, після якої Нана і прийняла рішення бути невпізнаваною. 

"Вона їхала з дітьми класом електричкою до Львова, якщо не помиляюся. Їй було 12-13 років. Звісно, вони голосно розмовляли, пили якісь напої неалкогольні, їли щось… І я отримую в дірект фото Нани, зняте нишком підписницею. На відео валяються якісь папірці, пляшки і лист: "Ганьба! Ваша донька дотична до такого безладу в вагоні". Що роблю я? Я роблю велику помилку і запитую, як вона могла. А вона каже: "Мамо, а як вона могла мене знімати?" - додала Маша.

Донька Маші / фото інстаграм Маші Єфросиніної 

Тому з того часу Єфросиніна публікує фото лише з дозволу Нани. А ще зробила Маша для себе такі висновки:

"Я маю бути завжди на боці своїх дітей і не зраджувати собі. І я маю зважати на її вибір. І з того часу вона жодного разу не дозволила себе сфотографувати і викласти".

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна вперше розповіла про досягнення чоловіка на фронті.

Вас також можуть зацікавити новини: