Слава Камінська та Катя Осадча / фото instagram.com/svitsketv

Українська співачка та екс-солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська розповіла нові подробиці конфлікту з екс-колегою по групі Вікою Смеюхою.

Як пише ТСН, в ефірі шоу "Світське життя" з Катею Осадчою виконавиця заявила, що у них завжди були погані стосунки.

"У кожному жіночому колективі є якісь трабли, але ніхто не ходить та не виносить це: "Мене били!". Але вона теж мене била, коли я була вагітна, і що? – заявила Камінська. – Я не ходжу і не розповідаю про цю фігню. Я не буду займатися цим брудом, фу. Ми працювали 15 років".

За її словами, Сміюха нерідко з неї знущалася.

"Ми на зйомках, Я даю інтерв'ю. Коли мене знімають, вона спеціально просить включити музику, щоб мене не було чутно. Вона провокує, а я як дура на ці провокації ведуся", – зазначила Камінська.

Читайте такожВіка Смеюха осоромилася в шоу "Хто зверху": з неї сповзла сукня, а під нею - нічогоВона додала, що кілька разів намагалася піти з гурт у, але залишалася та терпіла через гонорари, які допомагали їй утримувати дітей:

"Я не могла з нею спілкуватися. Я не можу терпіти тупість. Може, я і аб'юзер, може і займалася булінгом, але працювати з тупою стільки років неможливо".

Раніше Слава Камінська вже відповідала на звинувачення Вікторії Смеюхи. Між співачками розгорівся бурхливий скандал, обидві вирішили відстоювати свою думку публічно. Смеюха стверджувала, що Камінська її била і принижувала, а її "заклята" подруга чесно розповіла про бійку і розкрила брудні подробиці.

Вас також можуть зацікавити новини: