Пономарьов висловився про колег-зрадниць / фото колаж УНІАН

Український співак Олександр Пономарьов прокоментував дії співачок-зрадниць Ані Лорак та Таїсії Повалій, які підтримують криваву політику диктатора.

Чоловік заявив, що ніколи б не подумав, що ці виконавиці, яких він добре знав, захочуть отримати паспорт країни-агресора та не будуть засуджувати війну в Україні.

"Не міг уявити. Не розумію, як це відбувається. Зараз дуже багато в світі почалося незрозумілого, тому якась звичка до незрозумілого вже почала в мені приживатися. Я вже говорив, що не хочу про колег говорити неетично, але я вже не знаю, чи це мої колеги", – сказав Пономарьов в інтерв'ю Олесі Бацман. 

А потім Олександр додав, що йому шкода путіністок, які обрали для себе хибний шлях. 

"Бог їм суддя. Вони зробили свій вибір. Я шкодую, що талановиті люди, які народилися в Україні, так себе повели і так склалося їхнє життя. Але... Як сплять люди, які зраджують свою батьківщину? Не знаю! Я навіть не хочу думати про те, як би я спав, тому що це взагалі не вміщається в моїй голові. Я дуже шкодую, тому що талановиті люди, українські люди... Мені шкода їх і те, що вони так зробили", – наголосив співак.

Нагадаємо, раніше відомий співак різко висловився про Лорак, Повалій та інших зрадників.

Вас також можуть зацікавити новини: