Блогер Тайлер Андерсон став військовослужбовцем / фото інстаграм Тайлера Андерсона

Український блогер та автор YouTube-каналу "Geek Journal" Олексій Шкробинець, який відомий під псевдонімом Тайлер Андерсон, вступив до лав ЗСУ.

Цією новиною 30-річний хлопець поділився сьогодні, 21 квітня, у своєму Instagram. Він наголосив, що хоче стати прикладом для інших українців, які ще не воюють. 

"Привіт, мої улюблені люди! Чи то скоріше, бажаю здоров'я, мої улюблені люди! Страшні втрати стались на ютубному фронті, бо як ви вже зрозуміли, я подався до лав ЗСУ", – написав блогер. 

Відео дня
Скріншот посту блогера 

А потім вибачився, що не буде публікувати нові відео на своєму каналі, адже тепер матиме інші важливі справи. Також майбутній військовослужбовець порадив підписникам не припиняти робити все задля перемоги. 

"Я вважаю, якщо ви не працюєте на українську перемогу в будь якому вигляді, то ви прямо допомагаєте ворогу. Тому дякую всім, хто робить хоч щось. Якщо ви не готові йти до війська, то допомагайте війську. І чисто моя вам порада, якщо ви за останні 2 роки не ходили навіть на курси першої допомоги, то от вам сигнал нарешті піти", - наголосив хлопець. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що відомий український музикант поповнив лави ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: