За словами Ярмака, українці мають завжди пам'ятати про те, що коять росіяни / фото instagram.com

Український репер YARMAK (Олександр Ярмак) показав "реалії сьогодення". Артист розповів, що поки він захищає Україну на фронті та кожного дня знаходиться під обстрілами, його дружина та маленька донька щоночі ховаються від російських ракет. 

Також співак показав фото своєї дитини. Його трирічна донька стояла біля ракети, яка впала поряд з будинком. За словами Ярмака, українці мають завжди пам'ятати про те, що коять росіяни. Їм не можна пробачати, зазначив артист.

Донька Ярмака / скриншот

"Ніякого толерування всього, що повʼязане з країною виродків! Після перемоги стіна до неба від нечисті і назавжди замінований весь кордон!", - гнівно написав Ярмак.

Відео дня

Також він зазначив, що фото, на яких його донька стоїть біля ракети, було зроблено лише після того, як вибухотехніки усе ретельно оглянули. Ярмак нагадав українцям про те, що наближатися до подібних предметів без попереднього огляду відповідних служб дуже небезпечно.

YARMAK показав маленьку доньку біля російської ракети / скриншот

Реакція коментаторів

Користувачі були вражені, фото дитини біля ракети багатьох засмутило. Коментатори пишуть:

  • "У Соломії тече кров справжнього воїна!"
  • "Нехай дочекається свого тата із фронту"
  • "Бережіть красунечку. Дякую вам за вашу працю!".

Хто такий YARMAK

Відомий співак на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну пішов у військкомат. Ярмак захищає нашу країну на фронті. Він розповідав, що зараз займається аеророзвідкою, а спочатку був гранатометником.

В інтерв'ю УНІАН Ярмак зазначав, що артисти-чоловіки, які втекли з України під час війни, завжди були блазнями в його очах. Також репер зізнавався, що більше в нього немає бажання виконувати свої російськомовні хіти.

Вас також можуть зацікавити новини: