Єфросиніна і Полякова в програмі "дорослі дівчатка" / скріншот

Телеведуча Маша Єфросиніна, яка тісно спілкується зі співачкою Олею Поляковою, показала її фото, зроблене вдома, коли поруч не було стилістів, гримерів і камер. На знімку Полякова сидить в кріслі, загорнувшись в плед. В описі до публікації Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з виконавицею і привітала її з днем народження.

"Хочу, щоб всі сьогодні знали, що ти дуже добра і чуйна. Що твоїй чесності можуть повчитися всі, хто себе за таких тільки видає, адже це велика сміливість — вміти говорити в обличчя, що думаєш. Я особисто вчуся у тебе легше реагувати на образи від інших, вмінню легко прощати. Але головне, чого ти вчиш мене всю велику війну - вміти насолоджуватися моментом щастя, навіть якщо він короткий", - написала Маша. 

Єфросиніна показала "чесне" фото Полякової / скріншот

Дружба Полякової та Єфросиніної

Ще кілька років тому знаменитості не могли похвалитися тим, що вони дружать, адже Оля Полякова ображалася на Машу Єфросиніну через колючі висловлювання на свою адресу на одному з шоу. Детальніше про цю образу Оля згадала в недавньому інтерв'ю:

Відео дня

"Я завжди до тебе була дуже прихильна. Пам'ятаєш, ти робила проект "Маша"? Я до тебе прийшла. Я була до тебе так прихильна, а ти мене під**бувала всю зйомку, і взагалі ти тоді була зла і неприємна. Потім я пішла до тебе на передачу... Я пішла, і ти в тій програмі була зі мною знову зла. Ти сиділа, давала мені оцінки. Дуже ти мені там не сподобалася". 

У 2021 році з'явився їх перший спільний проект під назвою "Взрослые девочки". Там артистки обговорювали актуальні теми, ділилися своїм життєвим досвідом і думками. З початком повномасштабного вторгнення зйомки на деякий час довелося перервати, але потім Оля і Маша знайшли в собі сили повернути його, але вже з іншими, більш актуальними для українців темами. 

У 2022 році Полякова і Єфросиніна потрапили в "мовний скандал". Тоді знаменитості в своєму шоу заявили, що не планують переходити на українську, оскільки їм зручніше і простіше висловлювати емоції російською. Після хвилі хейту і засудження вони все ж почали випускати проект державною мовою.

Вас також можуть зацікавити новини: