Jerry Heil / фото instagram.com/thejerryheil

Українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я – Яна Шемаєва) показала кілька кадрів зі зйомок в образі "дивного оленя" та здивувала шанувальників стрункою фігурою.

Фото та відео виконавиця опублікувала у своєму Instagram.

"WEIRDO DEER (в перекладі – дивний олень). Як проходила зйомка обкладинки з 3D одягом. Я вже почала думати, що я нормальна... – зазначила співачка у підписі. – Постав лайк ляжкам, вони весь вечір намагалися не трястися!".

Відео дня

На фото Jerry позує у відвертому боді тілесного кольору та чорних босоніжках. Співачці зробили яскравий макіяж й незвичайну зачіску.

Jerry Heil / скріншот

Читайте також"У мене є дівчина ...": українська співачка розповіла про свою сексуальну орієнтацію"Дуже красиво", "Стихійна", "Незвичайна", "Шикарна", "О боже, що це за красиві ноги", "Яна – ти вогонь", "Класна зачіска", "Ідеальна та струнка Яна", "Занадто худа", "Я не хейтер, але ци***к немає", "Ого", "Кайф", – відреагували користувачі у коментарях.

Раніше повідомлялося, як Jerry Heil переклала українською мовою знаменитий хіт російського виконавця Басти "Сансара". Новий варіант пісні звучить дуже оригінально та мелодійно.

Вас також можуть зацікавити новини: