Заворотнюк хвора на рак / bzns.media

Російський лікар Олександр Макаров розповів, чому рідні актриси Анастасії Заворотнюк відклали терапію, хоча вже передали медикам зразки клітин пухлини, а учені підібрали віруси, які здатні знищити пухлину.

Як розповів Макаров у коментарі КП, в актриси діагностована гліобластома — злоякісна пухлина мозку.

Читайте такожУ Заворотнюк зробили заяву про її лікування (фото)

Відео дня

"Ви знаєте, у них зараз ремісія намітилася. До нас (Інститут молекулярної біології РАН, - Ред.) приїжджав її чоловік, колишній спортсмен. Він виявився дуже обережною людиною, і я його прекрасно розумію. Він говорить: давайте почекаємо, їй зараз краще, якщо буде зовсім зле — тоді ми приступимо. Але, принаймні, ми провели тестування в її культурі клітин і зараз знаємо, який вірус на неї діє", - розповів учений.

Новий метод лікування злоякісних пухлин полягає у зараженні клітин нехвороботворними вірусами. При розмноженні вірусу клітини пухлини гинуть, а здорові клітини починають виробляти інтерферон і не заражаються.

Нагадаємо, на початку осені 2019 року ЗМІ повідомили про важку хвороби в Анастасії Заворотнюк та госпіталізацію актриси. Після цього її чоловік Чернишов утримувався від виступів. Сама артистка "зникла" із соцмереж.