Наталя Татаринцева та Євген Кот / Скріншот Instagram

Дружина хореографа і переможця шоу "Танці з зірками" Євгена Кота вагітна первістком. Дівчина розповіла, в якій країні планує народжувати малюка.

В інтерв'ю Insider.ua Наталя Татаринцева зізналася, що поки що не обрала пологовий будинок, проте хоче той, де будуть усі умови для комфортних пологів.

"З пологовим будинком ми ще не визначилися, але точно підберемо для себе найкращий і найкомфортніший варіант. Сто відсотків - це буде в Україні, нам нецікаво народжувати десь за кордоном, хочемо, щоб це було вдома, на рідній землі. У нас чудові лікарі, у нас багато можливостей зробити це безпечно. І завжди є, в разі чого, рідні люди поруч", - сказала Татаринцева.

Відео дня

Вона додала, що в них будуть партнерські пологи, а також увесь процес вони зніматимуть на камеру, щоб у них залишилися кадри цієї події на пам'ять.

Варто зазначити, що стать дитини подружжя поки не розкрило. Незабаром вони влаштують гендер-паті, де все стане відомо.

Нагадаємо, Євген Кот і Наталя Татаринцева вже давно мріяли про дитину, але у них не виходило. Лікарі навіть ставили їм діагноз безпліддя через спортивне минуле Наталії. Однак наприкінці грудня 2023 року на подружжя чекав сюрприз. Їм вдалося зачати дитину. Їхня мрія здійснилася.

Вас також можуть зацікавити новини: