Мішель Андраде перебуває у тосунках із заможним банкіром / Скріншот Instagram

Українська співачка, яка родом з Болівії, Мішель Андраде перебуває у стосунках зі значно старшим за неї чоловіком. Бойфренд артистки, з яким з'явилися перші фото, – заможний банкір.

Відомий блогер-пліткар Богдан Беспалов розкрив подробиці роману Андраде з її новим обранцем. За словами блогера, бойфренд співачки працює у банківській сфері та обіймає посаду директора департаменту продажів через альтернативні канали та партнерів "Креді Агріколь". Крім того, Беспалов розкрив ім'я чоловіка, з'ясувалося, що це Роман Буніч.

Як зазначає пліткар, Роман старший за Мішель на 10 років і володіє солідними статками. Окрім престижної професії, він також веде активний спосіб життя та багато часу проводить з друзями.

фото bespalovmedia.com
фото bespalovmedia.com

"Нині у виконавиці життя в стилі Попелюшки – любов, турбота, подарунки, статний, інтелігентний та освічений чоловік. Наші щирі вітання і вже палаємо від інтриги, якою буде пропозиція руки та серця", – написав Богдан.

Буніч не публічна особа, однак разом з Андраде вони з'являлися на спільних знімках знаменитостей. Йдеться про українську дизайнерку Катерину Сільченко.

фото bespalovmedia.com

Ба більше, Беспалов показав відео Буніча, де він розповідає про вигоди автокредитування.

До слова, раніше банкір перебував у стосунках з Катериною Рижовою, пише блогер. Після розриву Роман залишив екскоханій елітне авто марки Porsche.

Зазначимо, що Мішель Андраде також розповідала про те, що її хлопець працює у банківській сфері. Тоді співачка зізналася, що з коханим їх познайомила мама артистки. За словами Мішель, її бойфренд - творча людина.

Нагадаємо, раніше Мішель Андраде прокоментувала розрив співпраці з Потапом і Горовою.

Вас також можуть зацікавити новини: