Мішель Андраде помітили в компанії заможного чоловіка / Скріншот Instagram

Українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яка розповіла про розрив співпраці з Потапом і Горовою, закрутила новий роман. Артистка у стосунках зі значно старшим за неї чоловіком.

Мішель ретельно приховує особисте життя та ніколи не розповідала про свої стосунки. Однак відомий блогер-пліткар Богдан Беспалов повідомив, що серце співачки вже зайняте. Він показав фото, на яких артистка в компанії старшого чоловіка. 

На знімках не видно обличчя чоловіка, однак можна помітити обійми закоханих, а також їхнє ніжне спілкування.

Відео дня
фото bespalovmedia.com.
фото bespalovmedia.com

За словами пліткаря, бойфренд Андраде - заможний чоловік. Різниця у віці між закоханими складає понад 10 років. Як пише блогер, це ніяк не впливає на їхні стосунки, навпаки вони вдало доповнюють один одного. Чоловік допомагає Мішель у її музичній кар'єрі та особистісному становленні. Натомість співачка дарує коханому легкість та щире спілкування.

"Він обожнює Мішель. Подарував їй розкішну автівку та вкладає кошти в її кар’єру. Непоганий як людина, а як чоловік – мрія жінки. Розсікає столичні дороги на гелентвагені, має кілька великих успішних бізнес-проєктів, володіє майном преміумкласу та повністю сформований, як особистість", - розповів інсайдер Беспалова.

Нагадаємо, раніше Мішель Андраде випустила першу з початку війни україномовну пісню.

Вас також можуть зацікавити новини: