Актор Ітан Саплі скинув майже 100 кг, щоб бути здоровим / Фото nastroy.net

Американський актор 44-річний Ітан Саплі, відомий за фільмом "Вовк з Уолл-стріт", скинув 90 кг, щоб не померти від ожиріння.

За його словами, спочатку він сидів на дієтах, але з часом зрозумів, що треба міняти режим, щоб важити стабільно, повідомляє Men`s Health

Актор зізнався, що у 24 роки важив 223 кг. Рішення схуднути він прийняв з різних причин - надмірна пітливість, утруднене дихання, біль в ногах і навіть страх сісти на стілець, оскільки той міг зламатися від його ваги.

Відео дня
Актор Ітан Саплі скинув майже 100 кг, щоб бути здоровим / Фото menshealth.com

Зірка зізнався, що кращий результат отримав на низьковуглеводній дієті. За два роки він скинув 45 кг, продовжуючи займатися в спортзалі. Попри зусилля, Саплі не відчував себе сильнішим, тому продовжував виробляти витривалість і силу.

Читайте такожСпівачка Jerry Heil пообіцяла поголитися налисо, якщо не схудне за два тижні (фото)

Розумію, що на початку свого життя я виробив купу шкідливих звичок. Ці звички в основному порушили здатність мого організму говорити мені, коли слід перестати їсти. Тепер, доклавши зусиль, щоб розробити свій власний спосіб харчування, я повернув собі життя без дієт, які занурювали мене в переїдання, – зазначив Саплі.

Вас можуть зацікавити інші зоряні новини: