На коміка чекає складна реабілітація / Скріншот Instagram

Учасник "Ліги сміху", український комік та військовий Віктор Розовий вперше показався після складного поранення на фронті, через яке ледь не загинув. На гумориста чекає складна та тривала реабілітація.

Як відомо, близько місяця тому Віктор Розовий дістав осколкове поранення під час бойових дій на передовій. Медики декілька днів поспіль боролися за життя коміка. Гуморист пережив складну операцію. Пізніше стало відомо, що Розовому потрібна реабілітація, яка можлива за кордоном.

Вперше за довгий час Віктор у своєму Instagram вийшов на зв'язок. Актор опублікував фото, на якому видно, що він перебуває в лікарні.

Відео дня
Віктор Розовий / Скріншот Instagram

Внаслідок операції на його голові залишився великий шрам. У підписі до світлини гуморист написав, що його чекає складна реабілітація, але зараз його стан здоров'я в нормі.

"Вирулив. Ну ще є дуже багато реабілітаційної роботи, але найгірше і найстрашніше позаду. Тепер буду ви***уватись, що проливав кров за цю країну", – жартівливо підписав фото Віктор Розовий.

До слова, комік від початку повномасштабного вторгнення служить в лавах ЗСУ. Розовий виконував бойові завдання у складі штурмової бригади та воював на Херсонському і Бахмутському напрямках.

Нагадаємо, раніше дружина коміка Віктора Розового повідомила про його стан після важкого поранення на фронті.

Вас також можуть зацікавити новини: